9733284483_e147eda73b_b
Da har jeg endelig fått satt opp min egen blogg! Prosessen var til tider litt knotete, men heldigvis kunne jeg følge denne videoen som gjorde hele prosessen mye enklere. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om ting som er relatert til studiet mitt. Etter et langt halvår med blant annet bedriftsøkonomi kan jeg si at jeg har aldri vært så motivert som jeg er nå.

Etter å ha vært på en forelesning/introduksjon til faget så må jeg si at det virker utrolig spennende og jeg gleder meg til å lære mer. En ting jeg synes var veldig interessant var at alle i klassen skal delta i Google Online Marketing Challenge, og dette er en del av eksamenen vår! Jeg kommer nok til å skrive litt mer om hva dette går ut på når den tid nærmer seg. Jeg har satt meg noen enkle mål som jeg tror kommer til å være nyttige for dette halvåret.

  • Finne dyktige markedsførere å følge på sosiale medier.

Det å finne dyktige markedsførere eller andre mennesker i bransjen er noe jeg startet med sekundet det ble anbefalt i introduksjonstimen. Jeg har allerede en side i notatboken min dedikert til navn på viktige personer som skulle bli nevnt av foreleserne. Jeg kommer til å bruke Twitter og LinkedIn for å følge personer som er i bransjen, da mange bruker disse kanalene for å dele artikler, blogger eller videoer som er relevante og faglige.

  • Starte tidlig med pensum.

Dette målet har jeg satt flere ganger, men dette halvåret får jeg det til. Pensumlisten for i år er helt klart den største jeg har sett for et fag, men det er forståelig da dette er spesialiseringen min. Uheldigvis fikk jeg ikke kjøpt alle bøkene samtidig da det var mange bøker som Akademika ikke hadde, eller som var utsolgt, men jeg skal prøve igjen denne uken.

  • Være aktiv i flere kanaler.

En av grunnene til at jeg har denne bloggen er at jeg skal være synlig på nettet. Da er det en fordel å være aktiv i flere kanaler hvor jeg kan henvise til nye blogginnlegg. Ettersom jeg blir bedre på WordPress kommer jeg til å opprette linker til de kanalene hvor jeg er aktiv slik at de som skulle være interesserte kan følge meg der. Jeg var allerede registrert på de fleste sosiale medier, men må inrømme at jeg ikke har benyttet meg av alle. Nå har jeg derimot installert apper for de aktuelle mediene på mobilen min, slik at jeg kan være aktiv når som helst.

(Bildet er hentet fra flickr)

 


jonasmoe

Jeg jobber som digital rådgiver og brenner for CRO. Jeg har jobbet med netthandel siden jeg startet i bransjen og elsker å hjelpe bedrifter med å nå sitt fulle potensiale gjennom conversion research og testing.

1 Comment

KP · January 9, 2016 at 8:25 pm

Smarte refleksjoner/tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Digital Markedsføring

Ikke A/B test i shopping-høytidene!

Black Friday, Cyber Monday og julen er rett rundt hjørnet…men optimaliserer du riktig i høytidene? Høysesongen for netthandel er endelig her, noe som betyr mer trykk, mer trafikk, og flere konverteringer. A/B testing er avhengig av Read more…

Digital Markedsføring

Verktøyene du trenger for å dominere netthandel

De riktige verktøyene kan løfte markedsføringen din til et nytt nivå. I dette innlegget har jeg kategorisert noen av de beste verktøyene jeg bruker til diverse formål. Dette er ikke en uttømmende liste da det kun Read more…

Digital Markedsføring

Hva betyr det å være datadrevet?

I en tid hvor vi har tilgang på enorme mengder data og innsikt om digitalt publikum, sliter mange fortsatt med å måle riktig. Tidligere denne uken leste jeg en artikkel (krever premium abonement) hvor snittlesetid ble trukket Read more…